Борис Бонев направи голям компромис с факта, че изобщо влязохме в

...
Борис Бонев направи голям компромис с факта, че изобщо влязохме в
Коментари Харесай

Андрей Зографски: Борис Бонев е нашата кандидатура

" Борис Бонев направи огромен компромис с обстоятелството, че въобще влязохме в тази обща коалиция , единствено София да се ръководи по-добре и да се откопчи от ръководството на ГЕРБ. Борис Бонев е потвърден градски деятел, има рекорден брой преференции. Чакаме аргументи да забележим за какво не е подсилен . "  Това съобщи пред БНР Андрей Зографски, общински консултант от " Спаси София ", откакто новият Столичен общински съвет не съумя да избере ръководител на първото си съвещание. Борис Бонев бе един от двамата претенденти, минали през първия тур на избора. 

" Имаше много спекулации за сглобки. В сглобка няма да влизаме ", разяснява Зографски в предаването " Преди всички ". 

" Сделка с ГЕРБ може да се направи най-лесно. Сделката с ГЕРБ е доста лесна, в случай че желаеме да я създадем ", акцентира той и добави, че подават " ръка към всички за избор на ръководител ", само че с ГЕРБ в ръководство няма да вземат участие, с " Възраждане " също не мислят да ръководят дружно, само че могат да се обединят " към някои прагматични неща ". Зографски изрази надежда програма най-малко да бъде част от " договорката ", с цел да може органът да проработи . Той е безапелационен, че напъните им за избор на ръководител не са " с цел да разделим баницата ".

" Не мислим, че изборът на ръководител би трябвало да е непременно . През тази седмица ще създадем максимума да проведем съществени диалози. "

" Няма да позволим да ни се извиват ръцете ", заявява Андрей Зографски. По думите му от кандидатурата на Борис Бонев те няма да правят отстъпка , " с цел да имаме симбиоза с кмета, а не друга партия да диктува дневния ред ". Институциите този път участваха в демонтирането на демокрацията , изрази мнение той, визирайки ЦИК и ДАНС и протеклите при ниска изборна интензивност локални избори.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР